Cruisereiziger
Social Media

Ga jij binnenkort op cruise?

Norwegian gem zwembadWanneer je deze maand augustus of in september op cruise gaat, kan je deel nemen aan een actie van Dagblad de Telegraaf in samenwerking met  CLIA Nederland (vereniging van cruiserederijen). In de Reiskrant editie van zaterdag 8 augustus deed De Telegraaf de oproep naar lezers die binnenkort gaan cruisen. Ze zijn op zoek naar vijf cruisereizigers de tijdens hun cruise een videoverslag willen maken met een gloednieuwe Activeon CX- camera.Deze mag na de reis worden gehouden.

Tijdens de Oktober Cruisemaand worden de videoverslagen gepubliceerd op de online versie van de Reiskrant.nl.

Voor deelname ga je naar de Winactie van de Telegraaf.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger