Ga jij binnenkort op cruise?

Norwegian gem zwembadWanneer je deze maand augustus of in september op cruise gaat, kan je deel nemen aan een actie van Dagblad de Telegraaf in samenwerking met  CLIA Nederland (vereniging van cruiserederijen). In de Reiskrant editie van zaterdag 8 augustus deed De Telegraaf de oproep naar lezers die binnenkort gaan cruisen. Ze zijn op zoek naar vijf cruisereizigers de tijdens hun cruise een videoverslag willen maken met een gloednieuwe Activeon CX- camera.Deze mag na de reis worden gehouden.

Tijdens de Oktober Cruisemaand worden de videoverslagen gepubliceerd op de online versie van de Reiskrant.nl.

Voor deelname ga je naar de Winactie van de Telegraaf.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.