CLIA moet alweer op zoek naar nieuwe president en CEO

Thomas Ostebo
Thomas Ostebo

De Cruise Lines International Association (CLIA), ’s werelds grootste branche-associatie van cruiserederijen, heeft woensdag bekendgemaakt dat Thomas P. Ostebo met onmiddelijke ingang is teruggetreden als president en CEO. Persoonlijke redenen zouden hier aan ten grondslag liggen. Ostebo was pas sinds 6 juli 2015 actief als eindverantwoordelijke bij de CLIA. Cindy D’Aoust, Executive Vice President of Membership and Operations, zal in de komende periode wederom de rol als interim oppakken totdat er een opvolger is voor Ostebo.

‘Het huidige CLIA managementteam doet uitstekend werk met het ondersteunen van onze leden en uitdragen van de visie van de organisatie wereldwijd, zelfs in deze tijd van transitie. Het is jammer dat Thomas vertrekt bij de CLIA, maar zijn verlangen om zijn familie op de eerste plaats te zetten is een bewijs van zijn karakter en we wensen hem dan ook het beste in al zijn toekomstige uitdagingen’, aldus de voorzitter van CLIA wereldwijd en tevens COO van Royal Caribbean Cruises Ltd. Adam. M. Goldstein.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.