Cruisereiziger
Uncategorized

Star Trek cruise op Norwegian Pearl in 2017

startrekwilliamshatnerEen aantal bekende Star Trek acteurs waaronder William Shatner (Captain James T. Kirk), Jonathan Frakes (Commander William T. Riker), John de Lancie ( Q), Robert Picardo (dokter) en verschillende andere acteurs, zijn aanwezig op de eerste officiële Star Trek cruise, gesponsord door tv productiemaatschapij CBS.  De cruise wordt georganiseerd ter gelegenheid van de 50e verjaardag van Star Trek.

De cruise start in Miami op 9 januari en duurt 7 dagen. Tijdens de route worden Cozumel (Mexico), Nassau (Bahama’s) en privé eiland Great Stirrup Cay bezocht. Aan boord worden gedurende deze cruise een aantal decors nagebouwd. De fans kunnen bovendien genieten van komedieshows van een de Star Trek acteurs en van de Enterprise Blues Band. Daarnaast zijn er themafeesten, spellen en quizzen, films en talloze wedstrijden in Star Trek sferen.

Boekingen vanaf 873 euro zijn mogelijk op de site van de Star Trek cruise.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger