Crystal River Cruises toont eerste beelden nieuw riviercruiseschip

CrystalRiviercruise_002Crystal heeft deze week de eerste details bekend gemaakt van hun stappen in de riviercruise wereld. Onder de naam Crystal River Cruises worden twee rivier-jachten gebouwd die in maart 2017 zullen gaan varen in Europa. De twee riviercruiseschepen hebben een design met grotere hutten en meer ruimte voor elke passagier dan elk ander riviercruiseschip. Dit alles met een zes sterren all-inclusive service én een nieuwe frisse kijk op de traditionele riviercruise routes en beleving. “We luisteren voortdurend naar wensen van onze gasten en luxe reiziger. Er is veel belangstelling voor riviercruises. Het is dan ook een natuurlijke uitbreiding van wat Crystal Cruises al 25 jaren aanbiedt,” aldus Crystal President en CEO Edie Rodriguez. “maar wat nog belangrijker is, de reizigers willen rivier cruisen op een schip van Crystal en hun wensen worden vervuld met de luxe Crystal rivier-jachten.”
CrystalRiviercruise_001De luxe riviercruiseschepen met plek voor 70 suites, worden gebouwd door de Duitse scheepsbouwer Lloyd Werft. De schepen zullen veel nieuwe ruimtes hebben en unieke routes. Zo hebben de suites walk-in kasten, king-size bedden en een badkamer met dubbele wasbakken. De publieke ruimtes zijn erg ruim en hebben onder andere de bekende Palm Court (net als op de zeecruiseschepen) met dansvloer en een goed ingerichte fitness ruimte en spa. Boekingen zijn vanaf 1 december 2015 te maken.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.