Cruisereiziger
Cruiseterminal

Exclusieve Zeecruise Tour PTA tijdens Zeehavendagen Amsterdam

Wil jij meemaken hoe het is om in te checken voor een zeecruise? Dat kan tijdens de Zeecruise Tour in de Passenger Terminal Amsterdam (PTA) tijdens de Zeehavendagen Amsterdam 2024 op zaterdag 29 en zondag 30 juni.

Tijdens de tour kan je zelf ervaren wat er allemaal gebeurt voordat je aan boord komt van één van de zeecruiseschepen die afmeren aan de kade van de PTA, die tijdens de Zeehavendagen is omgedoopt tot Havenexperience De Terminal. Tijdens de rondleiding kan je uiteraard de medewerkers van de PTA al jouw vragen stellen over het werk in de cruise-business. In het weekend zullen er geen cruiseschepen aangemeerd liggen bij de PTA, maar wel één van de grootste schepen van de Koninklijke Marine, de Zr. Ms. Johan de Witt, die deze dagen open schip houdt.

De tour vindt meerdere keren per dag tussen 09:00-17:00 uur plaats. Klik hier voor meer info over de Zeecruise Tour en om gratis tickets te bestellen voor deze ervaring.

De Zeehavendagen Amsterdam wordt gehouden van 27 t/m 30 juni. Het biedt een uniek kijkje achter de schermen van de haven en het havenbedrijfsleven in het Noordzeekanaalgebied. Op het programma staan diverse rondleidingen, havenrondvaarten, open schepen, demonstraties op het water en open dagen voor scholieren gepland. Klik hier voor het volledige programma.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger