Cruisereiziger
Samenwerking

Emirates en MSC Cruises verlengen samenwerking met twee seizoenen

MSC Cruises en Emirates hebben hun samenwerking met nog eens twee seizoenen verlengd. De verlengde samenwerking werd aangekondigd op de Arabian Travel Market (ATM) in Dubai. De twee partijen werken al 10 jaar samen met als doel de ervaring van de passagiers te verbeteren en de groei van Dubai’s cruisetoerisme te ondersteunen.

De komende twee jaar kunnen passagiers een Fly & Cruise vakantiepakket boeken met MSC Cruises, inclusief retourvluchten van Emirates vanaf 21 luchthavens in Europa en Zuid-Amerika. Voor de Benelux-markt zijn de nationale luchthaven van Brussel (Zaventem) en Schiphol (Amsterdam) de deelnemende luchthavens.

Nabil Sultan, Emirates’ Executive Vice President for Passenger Sales and Country Management: “We zijn enthousiast om onze samenwerking met MSC Cruises voort te zetten. MSC Cruises is een integraal onderdeel van de groeiende cruisetoerisme-industrie in Dubai. We hebben er alle vertrouwen in dat we de juiste plannen hebben, aangezien we nauw samenwerken om onze klanten een naadloze Fly & Cruise-ervaring te bieden. Onze samenwerking met MSC Cruises is ook één van de manieren waarop we werken aan het versterken van de positie van Dubai als ‘s werelds favoriete cruisebestemming in de winter.”

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Emirates voor MSC Euribia Fly & Cruise pakketten vanuit Dubai dit winterseizoen verder uit te breiden. Zowel Emirates als MSC Cruises worden erkend als leiders in hun vakgebied, dus het is een perfecte match om de hoogwaardige vluchtservice van Emirates aan te bieden met de uitstekende ervaring die gasten wacht aan boord van ons schip. Gasten zullen profiteren van een gestroomlijnde reis van huis naar het schip en een toegewijd supportteam voor een stressvrije start en einde van hun vakantie.”

Transfers en vroeger inchecken

De samenwerking tussen Emirates en MSC Cruises zal zich blijven richten op gezamenlijke promotiestrategieën zoals Fly & Cruise en marketingcampagnes in belangrijke markten om de aantrekkingskracht van Dubai als cruisebestemming te vergroten. De luchtvaartmaatschappij en MSC Cruises zullen zich ook richten op het delen van relevante gegevens en inzichten om de dienstverlening te verbeteren, naast de coördinatie van vlucht- en cruiseschema’s en het faciliteren van een soepel incheckproces in Port Rashid.

Voordelen van de Fly & Cruise pakketten zijn onder andere dat de cruisereizigers bij aankomst worden opgewacht met een speciale transfer per bus naar het schip. Bij terugkomst kunnen passagiers hun koffers afgeven in de cruiseterminal en deze direct ophalen bij aankomst op hun bestemming.

Ook vanuit Amsterdam en Brussel

Dankzij het uitgebreide internationale netwerk van Emirates zijn de MSC Fly & Cruise pakketten inclusief Emirates vluchten beschikbaar vanuit Italië (Milaan, Rome), Duitsland (Frankfurt, München, Hamburg, Düsseldorf), het Verenigd Koninkrijk (London Heathrow, Birmingham, Glasgow, Manchester, Newcastle) en Amsterdam, Brussel, Kopenhagen, Dublin, Lissabon, Parijs, Stockholm, Wenen, Zürich en São Paulo.

Via de speciale incheckbalies van Emirates in Port Rashid kunnen passagiers die van boord gaan van hun cruise tot vier uur voor vertrek van de vlucht hun bagage al inchecken en hun instapkaart krijgen, zodat ze alle luchthavenformaliteiten vlot kunnen doorlopen tot aan hun vertrekgate.

MSC Euribia, het huidige vlaggenschip van MSC Cruises, vaart in de winter van 2024/25 vanuit Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. Ze biedt routes van 7 nachten naar bestemmingen als Doha in Qatar, Bahrein, Abu Dhabi en op sommige routes bezoek je ook Sir Bani Yas – het grootste natuurlijke eiland in de Verenigde Arabische Emiraten met ongerepte stranden en een zeer gevarieerde fauna.

Een vlucht verzorgd via MSC met Emirates, zoals van Amsterdam-Dubai kost in het laagseizoen vanaf €750 en in het hoogseizoen vanaf €1.210. Vluchten vanaf Brussel naar Dubai kosten in het laagseizoen vanaf €750 en in het hoogseizoen vanaf €1.150.

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:

Cruise Online Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger