Cruisereiziger
CruiseterminalGewonnen prijzen

Passenger Terminal Amsterdam in de race voor titel ‘Port of the Year’

AmsterdamDe Passenger Terminal Amsterdam is in de race voor de titel ‘Port of the Year’ bij de Seatrade Cruise Awards 2015, voorheen bekend onder de naam Seatrade Insider Cruise Awards. Amsterdam staat op de shortlist voor deze prestigieuze award samen met Port Authority of Leixoes en Port of San Francisco. Een onafhankelijk panel van ervaren specialisten in de cruise-industrie zal de uiteindelijke winnaar bepalen en bekendmaken op woensdag 9 september tijdens het jaarlijkse diner van CLIA Duitsland op het Seatrade Europe 2015 congres in Hamburg. Vorig jaar ging de award naar Copenhagen Malmo Port. Het is de 9e keer dat de awards worden uitgereikt. Voor de eerste keer is er een Nederlandse haven genomineerd.

Bron: PTA

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!