Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

MSC Lirica naar Azië tijdens Grand Voyage in 2016

MSC Lirica
MSC Lirica

MSC Cruises stuurt voor het eerst een cruiseschip naar China. De MSC Lirica zal tijdens een Grand Voyage de stad Shanghai van het immense land bezoeken. De dan gerenoveerde MSC Lirica bezoekt op 1 mei 2016 voor het eerst Shanghai. Het schip heeft dan net een 60 daagse wereldcruise beëindigd die in Rio de Janeiro op 3 maart 2016 begonnen was.

De MSC Lirica wordt van 31 augustus tot en met 9 november 2015 eerst gerenoveerd in het kader van het Renaissance Programma waarbij het schip verlengd wordt.

De Grand Voyage van de MSC Lirica bestaat, na het inschepen in Rio de Janeiro uit een overtocht naar Europa via de Canarische Eilanden. Daarna volgen een aantal havens in de Middellandse Zee waar het mogelijk is om voor Europese cruisereizigers in te schepen in Barcelona, Marseille of Genua. Na thuishaven Genua vaart de MSC Lirica via onder andere Kreta naar Jordanië, Oman en Dubai.

Het laatste gedeelte van de cruise bestaat uit een bezoek aan India (Goa en Cochin), Colombo (Sri Lanka) en richting Thailand en Maleisië voor het naar Singapore gaat. Cruisepassagiers blijven twee dagen (een nacht) in Singapore om zoveel mogelijk te zien. In het Verre Oosten worden Ho Chi Minh City in Vietnam en Hong Kong bezocht voordat het schip wederom voor twee dagen (een nacht) naar Shanghai in China gaat. Vanuit Shanghai vaart het schip heen en weer naar Fukuoka naar Japan waarna de lange reis van de Lirica ten einde is.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)