Cruisereiziger
Wereldcruise

P&O Cruises viert 180-jarig bestaan met 2 bijzondere wereldcruises

P&O Cruises heeft de routes van de wereldcruises bekendgemaakt die haar cruiseschepen in 2017, het jaar dat de Britse rederij 180 jaar bestaat, zullen gaan varen. Zowel de Aurora als de Arcadia gaan de wereld volledig met een keuze uit de oostelijke of de westelijke richting.

De Aurora volgt de handelsroutes van het oude Britse rijk tijdens een tocht van 105 dagen met vertrek uit Southampton op 9 januari 2017. Er zullen 35 bestemmingen worden aangedaan in 21 landen. In vergelijking met de wereldcruise van hetzelfde schip in 2016 worden 23 nieuwe havens aangedaan met 4 overnachtingen in Dubai, Singapore, Sydney en San Francisco. Daarnaast worden er 7 havens ‘s avonds bezocht.

De Arcadia gaat een avontuur aan van 115 dagen en vertrekt ook uit Southampton. Tijdens de cruise met vertrek op 2 januari 2017 worden 37 bestemmingen bezocht in 21 landen. In vergelijking met de wereldcruise van hetzelfde schip in 2016 worden 22 nieuwe havens aangedaan met 5 overnachtingen in San Francisco, Auckland, Sydney, Hong Kong en Singapore. Er worden verder 9 haven ‘s avonds bezocht.

De prijzen starten vanaf 10.299 pond per persoon met boordtegoed van 350 tot 1.000 euro afhankelijk van de type hut.

Boek je P&O cruise bij:

Sunweb CruiseOnline Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!