Mein Schiff 5 wordt gedoopt in Lübeck-Travemünde

Kiellegging Mein Schiff 5
Kiellegging Mein Schiff 5

TUI Cruises heeft woensdag bekendgemaakt dat het nieuwe cruiseschip Mein Schiff 5 op 15 juli 2016 zal worden gedoopt in Lübeck-Travemünde. Gasten die meegaan op de ‘maiden voyage’ van 16 tot en met 24 juli 2016 vanuit Kiel naar de Oostzee wordt de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan dit exclusieve evenement. Zij kunnen de doopnacht bij hun reis boeken. Het is nog niet bekend of de doopceremonie van Mein Schiff 5 (97.000 brutoton) te volgen is voor andere geïnteresseerden en wie de doopmoeder wordt. Het schip is momenteel in aanbouw op de scheepswerf van Meyer Turku in Finland. Daar werd eerder dit jaar al het zusterschip Mein Schiff 4 opgeleverd. Ook Mein Schiff 6, 7 en 8 zullen in Finland worden gebouwd.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!