Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenSuite

Eerste beelden van suites Seven Seas Explorer op Fincantieri werf

Afgelopen week was Cruisereiziger te gast bij de Fincantieri werf in Genua waar Regent Seven Seas Cruises haar nieuwste aanwinst -in aanbouw- de Seven Seas Explorer presenteerde. Begin augustus werden twee belangrijke bouwdelen al samengevoegd. Een aantal vaste gasten van Regent Seven Seas Cruises die meecruisten op de Seven Seas Mariner, was eveneens uitgenodigd. De bouw van het schip vordert gestaag op de werf, zo zijn de boeg en een groot aantal dekken al geplaatst. Daarnaast was er een uniek voorproefje van enkele suites te zien die aan de kade klaarstaan. Zij worden op een later tijdstip op het schip geplaatst. Een Concierge Suite en een Penthouse Suite konden bewonderd worden. Tesamen vormen deze categorie hutten 75% van het totaal aantal hutten.

 

Op 20 juli 2016 ziet de Seven Seas Explorer van ultra luxe rederij Regent Seven Seas Cruises het levenslicht. Haar eerste cruise maakt ze dan vanaf Monte Carlo richting Venetië tijdens een 15-daagse reis. Het all-suite schip, dat plek biedt voor 750 gasten, wordt het meest luxueuze schip dat ooit gebouwd is. Liefst 542 personeelsleden maken het alle 750 gasten naar hun zin. De afgelopen maanden heeft rederij Regent Seven Seas Cruises steeds meer details en innovaties van dit elegante schip bekend gemaakt, zoals drie specialiteitenrestaurants (Prime 7, het Franse Chartreuse en Aziatische Pacific Rim), de kookworkshop-ruimte Culinary Arts Kitchen en de prachtige spa Canyon Ranch Spa Club met unieke Infinity Pool.

Tijdens het werfbezoek was onder andere de Concierge Suite te bezoeken. Dit type suite meet ongeveer 30m2 en cruisepassagiers hebben vanaf het bed uitzicht op het grote balkon en de zee. Een inloopkast, sofa en een ruime badkamer maken deel uit van deze ruime suite. Mooie details zijn onder andere de gemakkelijk draaibare tv en usb oplaadpunten naast het bed. De badkamer heeft dubbele wasbakken met bad én een aparte ruime douchecabine. Uiteraard is gewerkt met de meest prachtige materialen en designs zoals marmer en houten onderkastjes en staan producten van L’Occitane klaar voor de Concierge Suite gasten.

“Alle ruimtes tonen een buitengewoon vakmanschap, een uitgelezen prachtig design en een elegante sfeer die in het gehele schip doorgevoerd zal worden,” aldus Jason Montague, president van Regent Seven Seas Cruises.

De Penthouse Suite, met bijna 42m2, heeft een aparte zitruimte, een aparte slaapkamer met inloopkast, bar en twee 42-inch tv’s. Het prachtige grote balkon biedt de gasten een heerlijke loungeset – de kussens waren helaas nog niet neergelegd- en meer dan voldoende plek voor buiten dineren. Het balkon meet maar liefst 16m2.

De kleurstelling van de Penthouse Suite is wat lichter dan in de Concierge Suite, maar beiden zijn geïnspireerd op zandkleuren, wit en blauw. De ontwerpers RTKL en Tillberg Design hebben voor elk van de 10 suite categorieën gekozen voor een eigen kleurenpalet. De badkamer van de Penthouse Suite heeft eveneens dubbele wasbakken. De riante douche is voorzien van een grote regendouche en massagestralen. Bovendien biedt deze badkamer een toilet met afsluitbare deur.

Een volgende mijlpaal in de bouw van het schip wordt de traditionele Float out dat op 31 oktober 2015 plaats vindt. Meer informatie over het meest luxueuze schip dat ooit gebouwd is: Seven Seas Explorer

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Eerste beelden van suites Seven Seas Explorer op Fincantieri werf

  • Wat mooi allemaal zeg echt prachtig helaas voor mij te duur maar wel super luxe zou zo mee willen once in a lifetime

Reacties zijn gesloten.