Cruisereiziger
Veiligheid

Celebrity Reflection gaat eenmalig niet naar Istanbul

Celebrity Reflection
Celebrity Reflection

In navolging van Costa Cruises en AIDA Cruises heeft ook Celebrity Cruises besloten om eenmalig Istanbul niet meer aan te doen. De stop met overnachting van het cruiseschip Celebrity Reflection in de Turkse stad tijdens haar 12-daagse cruise in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee op vrijdag 4 en zaterdag 5 september is geannuleerd vanwege de huidige veiligheidsituatie. Daarvoor in de plaats zal de Celebrity Reflection overnachten in Piraeus. Tevens staat er een extra stop gepland op Rhodos. ‘We blijven de situatie in Turkije nauwlettend volgen en zullen onze gasten en/of hun reisagenten tijdig informeren als we ook voor latere cruises wijzigingen dienen door te voeren in de routes. De veiligheid en beveiliging van onze gasten en bemanningsleden staat bij ons altijd op de eerste plaats’, aldus de rederij in een statement.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger