Eerste testvaart AIDAprima in Nagasaki

Het in Japan in aanbouw zijnde cruiseschip AIDAprima van AIDA Cruises is zaterdag op de eerste testvaart gegaan. Door een tyfoon werd een eerdere testvaart vier weken geleden afgebroken. Daarna kwam snel het bericht dat de oplevering een half jaar vertraagd werd.

Afgelopen zaterdag werd de AIDAprima door slepers uit de werf in Nagasaki getrokken. De resultaten van de testen zijn nog niet bekend gemaakt.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.