Legend of the Seas terug in Singapore voor nieuw cruiseseizoen

Legend of the Seas
Legend of the Seas

Het cruiseschip Legend of the Seas is maandag teruggekeerd in Singapore voor de start van een nieuwe cruiseseizoen. Het populaire schip van Royal Caribbean International is geen onbekende in Azië. Van 2008 tot 2013 had het al haar thuishaven in het Verre Oosten. Het heeft net een 11-daagse cruise vanuit Hong Kong achter de rug.

Tot november zal de Legend of the Seas diverse routes varen variërend van 4 tot 15 dagen met Singapore als vertrekhaven. Daarbij worden 19 havens in 10 landen aangedaan, namelijk Maleisië, Brunei, Thailand, Vietnam, Cambodja, Philippijnen, Indonesië, Hong Kong, Taiwan en Australië.

Een overzicht van de cruises:

• 4-daagse cruise naar Penang en Kuala Lumpur (Port Klang)
• 6-daagse cruise naar Bangkok (Laem Chabang) en Ko Samui
• 11-daagse cruise naar Ko Samui, Bangkok (Laem Chabang) (overnachting), Sihanoukville, Nha Trang en Ho Chi Minh City (Phu My) (nieuwe route)
• 11-daagse cruise naar Ko Samui, Bangkok (Laem Chabang), Sihanoukville, Ho Chi Minh City (Phu My), Nha Trang, Hue/Danang en Hong Kong (nieuwe route)
• 11-daagse cruise vanuit Hong Kong naar Taipei (Keelung), Manila, Boracay, Puerto Princesa, Kota Kinabalu, Bandar Seri Begawan (Muara) en Singapore (nieuwe route)
• 15-daagse cruise naar Kuala Lumpur (Port Klang), Langkawi, Phuket, Bali (Benoa), Lombok, Broome, Geraldton en Perth. (nieuwe route)

In november vertrekt de Legend of the Seas vervolgens naar Australie voor haar volgende seizoen in Brisbane.

De Legend of the Seas (11 dekken, 2.074 passagiers) maakt onderdeel uit van de Vision klasse, die typische Royal Caribbean faciliteiten bevat zoals een klimwand, midgetgolf, fitnesscenter, spa en een solarium indoor zwembad. Entertainment opties zijn o.a. Centrum WOW, een aerial show in het 5 dekken hoge Centrum, het theater en een filmscherm in de buitenlucht. De eetgelegenheden aan boord varieren van de Main Dining Room, Windjammer Cafe en Park Cafe tot de specialiteitenrestaurants Izumi (Aziatisch), Chop’s Grille Steakhouse en Chef’s Table.

Boek nu een cruise op dit schip bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!