Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Costa Cruises komt met nieuwe 2015-2016 brochure

CostaCruisesCover2015-16Costa Cruises heeft een nieuwe brochure uitgebracht met daarin het complete cruise aanbod van november 2015 tot en met december 2016. Door de  geheel nieuwe vormgeving ademt de brochure de typisch Italiaanse sfeer van Costa en is dan ook vooral bedoeld ter inspiratie.

De nieuwe Costa brochure is het visitekaartje van de rederij die zichzelf continu vernieuwt. Italiaanse stijl en passie blijft echter een constante factor. Costa’s motto ‘Italy’s finest’ loopt dan ook als een rode draad door de brochure en komt tot uiting in het gevoel voor stijl, kwaliteit en gastvrijheid dat het Costa aanbod kenmerkt.

Géén lappen prijstabellen, maar sfeervolle beelden die door het nieuwe horizontale formaat extra opvallen. Belangrijke informatie is bondiger en overzichtelijker dan ooit.

De nieuwe brochure is hier online te bekijken.  Meer informatie: www.costacruises.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)