Luxe cruiserederijen mijden Lesbos vanwege migrantenstroom

Riviera
Riviera

Volgens Cruisecritic hebben drie luxe cruiserederijen besloten om Lesbos niet meer aan te doen. Vanwege de grote migrantenstroom heeft het Griekse eiland momenteel 20.000 vluchtelingen in kampen. Afgelopen zondag bleef de Seven Seas Mariner op zee in plaats van het eiland te bezoeken. Ook de Riviera van Oceania Cruises bezocht vandaag niet het eiland. Zij bezocht in plaats daarvan Kavala, een stad  ten oosten van Thessaloniki op het vasteland van Griekenland.

Silversea Cruises gaat de route van de Silver Spirit veranderen. Op 26 september 2015 bezoekt het schip het plaatsje Myrina op het vulkanische eiland Lemnos.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.