Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

Luxe cruiserederijen mijden Lesbos vanwege migrantenstroom

Riviera
Riviera

Volgens Cruisecritic hebben drie luxe cruiserederijen besloten om Lesbos niet meer aan te doen. Vanwege de grote migrantenstroom heeft het Griekse eiland momenteel 20.000 vluchtelingen in kampen. Afgelopen zondag bleef de Seven Seas Mariner op zee in plaats van het eiland te bezoeken. Ook de Riviera van Oceania Cruises bezocht vandaag niet het eiland. Zij bezocht in plaats daarvan Kavala, een stad  ten oosten van Thessaloniki op het vasteland van Griekenland.

Silversea Cruises gaat de route van de Silver Spirit veranderen. Op 26 september 2015 bezoekt het schip het plaatsje Myrina op het vulkanische eiland Lemnos.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger