Cruisereiziger
OntspanningSport

Meer sport te zien bij Costa Cruises door deal met Sky Italia

Serie ASportliefhebbers komen op de cruiseschepen van Costa Cruises tijdens cruises in Europa en Dubai volop aan hun trekken. Door een nieuwe overeenkomst met Sky Italia zijn de wedstrijden uit de hoogste Italiaanse voetbalcompetities Serie A en Serie B live aan boord te zien. Dat geldt ook voor de duels in de UEFA Europa League en andere belangrijke Europese competities. Daarnaast zijn ook de Formule 1, MotoGP en EK Basketbal rechstreeks te volgen. De wedstrijden zijn zowel te zien op de televisies in de hutten als in enkele publieke ruimtes met grote schermen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!