Meer sport te zien bij Costa Cruises door deal met Sky Italia

Serie ASportliefhebbers komen op de cruiseschepen van Costa Cruises tijdens cruises in Europa en Dubai volop aan hun trekken. Door een nieuwe overeenkomst met Sky Italia zijn de wedstrijden uit de hoogste Italiaanse voetbalcompetities Serie A en Serie B live aan boord te zien. Dat geldt ook voor de duels in de UEFA Europa League en andere belangrijke Europese competities. Daarnaast zijn ook de Formule 1, MotoGP en EK Basketbal rechstreeks te volgen. De wedstrijden zijn zowel te zien op de televisies in de hutten als in enkele publieke ruimtes met grote schermen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.