Lacoste en Caroline Herrera modewinkels op Norwegian Escape

Escp_678_OceanPlace_loShopliefhebbers kunnen op de gloednieuwe Norwegian Escape (oktober 2015) terecht bij merkwinkels van Lacoste en Carolina Herrera. Beide hebben nog niet eerder een shop op een cruiseschip gehad. Lacoste biedt elegante en comfortable kleding en schoenen. Beroemd door het iconische polo shirt, wordt in de winkel aan boord sportkleding voor dames en heren,  t-shirts, jurken, rokken, schoenen en accessoires verkocht.  Carolina Herrera is een internationaal modemerk uit Amerika. De winkel op de Norwegian Escape biedt handtassen, lederwaren, shawls, juwelen, schoenen en accessoires.

Andere winkels op het schip zijn onder andere Hublot, Bvlgari, Tissot en Uno de 50. Daarnaast juwelen van Colombian Emeralds en Ulysse horloges.

De Norwegian Escape (4200 passagiers, 164.600 ton) werd op 15 augustus uitgedokt bij de Meyer Werf in Papenburg. De Eemstocht staat op het programma op woensdag 16 september. Eind oktober 2015 wordt het schip overhandigd aan rederij Norwegian Cruise Line. De Norwegian Escape start met een aantal minicruises vanuit Hamburg en Southampton. Daarna vaart ze naar Amerika om vanaf 14 november 2015 vanuit Miami het hele jaar door Caribische cruises te maken.

Cruises op de Norwegian Escape zijn onder andere te boeken bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.