AIDA en Costa Cruises helpen vluchtelingen met 200.000 euro

Logo_AIDA_Cruises_200AIDA Cruises en Costa Cruises hebben besloten om in totaal 200.000 euro te doneren aan projecten voor vluchtelingen in Duitsland en Italië.

“De actuele toestand is een uitdaging voor heel Europa. Het lot van de vluchtelingen treft ons allemaal. Honderdduizend mensen die alles achtergelaten hebben, hebben onze steun nu echt nodig. Uit de grond van ons hart, proberen we ze hiermee snelle en onbureaucratische hulp te geven,”zo zegt Michael Thamm, dircteur van de Costa Groep waaronder beide rederijen vallen.

AIDA Cruises brengt 100.000 euro naar een actie van de gezamenlijke Duitse hulporganisaties “Aktion Deutschlamd hilft”. De vluchtelingen worden in Duitsland ondersteund bij de integratie en oriëntatie. Ook gaat het geld van deze actie naar de landen rondom de Middellandse Zee waar de vluchtelingen als eerste aankomen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.