Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenGewonnen prijzen

Passenger Terminal Amsterdam wint prijs ‘Port of the Year 2015’

Passenger Terminal Amsterdam heeft de titel ‘Port of the Year’ bij de Seatrade Cruise Awards 2015 gewonnen. Amsterdam stond op de shortlist voor deze prestigieuze award samen met de havens Leixoes (Portugal) en San Francisco (Verenigde Staten). Een onafhankelijk panel van ervaren specialisten in de cruise-industrie bepaalde de uiteindelijke winnaar.

Vorig jaar ging de award naar Copenhagen Malmo Port. Het is de 9e keer dat de awards worden uitgereikt. Voor de eerste keer was er een Nederlandse haven genomineerd.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger