Video: ‘Amsterdam and Beyond. Your next cruise destination’

Amsterdam Cruise Port heeft vandaag een promotievideo naar buiten gebracht om Amsterdam en haar omliggende toeristische gebieden en attracties in de kijker te zetten voor riviercruises en zeecruises. Meer dan 80 locaties die de moeite waard zijn voor de (toekomstige) cruisereiziger zijn op de video te zien.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)