Video: ‘Amsterdam and Beyond. Your next cruise destination’

Amsterdam Cruise Port heeft vandaag een promotievideo naar buiten gebracht om Amsterdam en haar omliggende toeristische gebieden en attracties in de kijker te zetten voor riviercruises en zeecruises. Meer dan 80 locaties die de moeite waard zijn voor de (toekomstige) cruisereiziger zijn op de video te zien.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.