Perfecte scores Noordam en Veendam bij hygiene-inspecties

Noordam
Noordam

Recent hebben weer twee cruiseschepen van Holland America Line de perfecte score van 100% behaald tijdens een hygiene test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Het MS Noordam en MS Veendam werden tijdens onaangekondigde inspecties foutloos beoordeeld, respectievelijk op 21 juli in Skagway, Alaska en 29 augustus in Boston, Massachusetts. Voor eerstgenoemd schip was het de tweede opeenvolgende perfecte score.

‘Proficiat aan de teams op de Noordam en Veendam die ijverig werken om deze uitzonderlijke scores te realiseren. We zijn bijzonder trots op hun prestaties en prijzen hun harde werk en toewijding’, aldus Orlando Ashford, president van HOlland America Line. In 2015 ontvingen 8 cruiseschepen van de rederij in totaal 17 keer de perfecte score. Naast genoemde schepen gold dat ook voor het MS Eurodam, MS Statendam, MS Nieuw Amsterdam, MS Rijndam, MS Zuiderdam en MS Westerdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​