Cruisereiziger
Benoemingen

Ralph de Klijn neemt afscheid van Regent Seven Seas Cruises

RSSC LogoNederlander Ralph de Klijn, Sales Manager (Noord)Europa, neemt per volgende week afscheid van ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises. Na jaren aan boord van verschillende Regent Seven Seas schepen te hebben gewerkt als manager en daarna drie jaar op het vasteland in zijn huidige functie, gaat hij terug naar het Hotel Operations vakgebied als Director of Hotel Operations bij de nieuwe rederij Viking Ocean Cruises. “Met zijn nooit aflatende aandacht voor details en toewijding, zijn we overtuigd dat hij in zijn nieuwe rol zeer succesvol zal zijn”, aldus rederij Regent Seven Seas Cruises. “We vinden het erg jammer dat we van hem afscheid moeten nemen.”

Jacintha Hendricks zal de komende periode waarnemen voor hem in Nederland, België en Luxemburg.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger