Cruisereiziger
Eemstocht

Volg live de Eemstocht van de Norwegian Escape

Norwegian_Escape

Update 14:25 uur:  De Eemstocht is gestart rond 14:15 uur in de middag.

Volgens de laatste planning van de Duitse scheepsbouwer Meyer Werft zal vrijdag de start van de Eemstocht van de Norwegian Escape vanuit Papenburg plaatsvinden. Oorspronkelijk stond deze afgelopen woensdag gepland, maar dat ging vanwege de waterstand niet door. Een exacte planning voor de tocht naar de Eemshaven in Nederland is nog niet afgegeven. Mogelijk heeft dit te maken met de onzekere weersomstandigheden. Meyer Werft zou om 08:00 uur het proces in gang willen gaan zetten. Het kan dan tot in de middag duren voordat daadwerkelijk koers wordt gezet over de Eems. Vanwege het waterpeil valt het niet uit te sluiten dat de Norwegian Escape pas later dit weekend arriveert in Nederland.

Op de webcam van de Meyer Werft is het begin van de tocht te volgen. De regionale Duitse televisiezender NDR brengt daarnaast een live-stream, net als de website HD1080i.de.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Volg live de Eemstocht van de Norwegian Escape

  • Verplaatst naar 10 uur.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger