Volg live de Eemstocht van de Norwegian Escape

Norwegian_Escape

Update 14:25 uur:  De Eemstocht is gestart rond 14:15 uur in de middag.

Volgens de laatste planning van de Duitse scheepsbouwer Meyer Werft zal vrijdag de start van de Eemstocht van de Norwegian Escape vanuit Papenburg plaatsvinden. Oorspronkelijk stond deze afgelopen woensdag gepland, maar dat ging vanwege de waterstand niet door. Een exacte planning voor de tocht naar de Eemshaven in Nederland is nog niet afgegeven. Mogelijk heeft dit te maken met de onzekere weersomstandigheden. Meyer Werft zou om 08:00 uur het proces in gang willen gaan zetten. Het kan dan tot in de middag duren voordat daadwerkelijk koers wordt gezet over de Eems. Vanwege het waterpeil valt het niet uit te sluiten dat de Norwegian Escape pas later dit weekend arriveert in Nederland.

Op de webcam van de Meyer Werft is het begin van de tocht te volgen. De regionale Duitse televisiezender NDR brengt daarnaast een live-stream, net als de website HD1080i.de.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Volg live de Eemstocht van de Norwegian Escape

  • 18 september 2015 om 10:35
    Permalink

    Verplaatst naar 10 uur.

Reacties zijn gesloten.