Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenOntspanning

Video: Nieuwe beelden van MS Koningsdam

Holland America Line heeft deze week een nieuwe video uitgebracht met daarin beelden van het MS Koningsdam die nog niet eerder getoond waren. Voor het eerst is het Lido zwembad in volle glorie over twee dekken te zien.  De ligbedden en zitjes zijn verspreid over deze dekken, inclusief een ijscobar Gelato waar zelfgemaakt Italiaans ijs, sundaes en shakes verkrijgbaar zijn. Daarbij ligt de New York Deli en Pizza waar je een sandwich of pie kunt verkrijgen. Ook de Dive-In met allerlei soorten hamburgers, hotdogs en frites zal op het MS Koningsdam een plekje krijgen. ‘s Avonds kan je op het Lido pooldek een filmpje met lekkere snacks meepakken op het grote bioscoopscherm. Tevens zijn van het populaire Crow’s Nest en Club Hal, kinder- en jeugdfaciliteiten, voor het eerst beelden naar buiten gebracht.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger