Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Komend weekend voor de tweede keer Cruise Event in Antwerpen

Cruise Event 2015Aanstaande zaterdag en zondag, 26 en 27 september, vindt het Cruise Event voor de tweede keer plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je droomreis op maat samenstellen met de mogelijkheid deze direct te boeken. Als je je liever wilt orienteren dan kan je de verschillende presentaties bijwonen en films bekijken waarin wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Daarnaast kan je elk uur prijzen winnen en natuurlijk is er plek voor een hapje en drankje.

Alle bezoekers aan het Cruise Event ontvangen tevens korting om ook een bezoek te brengen an het Red Star Line Museum dat op loopafstand van het Cruise Event gelegen is. Twee miljoen passagiers maakten met de stoomschepen van Red Star Line de oversteek van Antwerpen naar Noord-Amerika. Hun verhaal, dat van de rederij die hen vervoerde en dat van de stad en de haven waaruit ze vertrokken, staan centraal in het Red Star Line Museum.

Indien u zich voorafgaand aan het event registreert op de website van het Cruise Event ontvangt u 50% procent korting d.w.z. dat u aan de kassa op het event 5 euro betaalt in plaats van 10 euro. Kinderen tot 17 jaar hebben gratis toegang. Klik hier om gebruik te maken van deze korting.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger