Silversea Cruises lanceert website met info over Silver Muse

Silver Muse Veranda Suite
Silver Muse Veranda Suite

Silversea Cruises heeft op een speciale website meer details bekendgemaakt over haar nieuwe vlaggenschip, de Silver Muse (40.700 brutoton, 596 gasten), die volgens planning in de lente van 2017 in de vaart zal komen. Op www.silvermuse.info zijn beschrijvingen opgenomen en foto’s geplaatst van hoe de diverse typen suites (Silver, Royal, Grand en Owner’s) en restaurants er uit komen te zien. Het schip met de bijnaam ‘Simply Divine’ (Gewoon Goddelijk), dat momenteel op de werf Sestri Ponente van Fincantieri wordt gebouwd, is door bezoekers te aanschouwen via een 360-graden virtuele tour zowel in daglicht als bij nacht.

Alle accommodaties krijgen een eigentijds interieur in warme aardetinten als room, saffraan, groen en oker. Alle 298 suites, het hoogste aantal in de vloot van Silversea Cruises, zijn voorzien van een gemeubileerde eigen veranda. Passagiers hebben de keuze uit 8 restaurants waaronder Atlantide (Europees), Relais & Chateaux (Frans), La Terrazza (Slow Food a la carte), Hot Rocks (Grill), Regina Margherita (Pizzeria) en een Japans restaurant. Meer informatie over de publieke ruimtes, dekplannen en de routes in haar inaugurele seizoen worden in de komende weken bekendgemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.