Cruisereiziger
Verkoop/koop

Cruiseschip Empress van Pullmantur naar Royal Caribbean

Empress
Empress

Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft bekendgemaakt dat haar cruisemerk Pullmantur door de economische en politieke onrust in Latijns-Amerika zich weer meer gaat richten op de Spaanse cruisemarkt. Vooral de Braziliaanse economie zit in een dip en dat leidt tot dalende verkoopcijfers. Dat heeft ook een negatief effect op de cijfers van de moedermaatschappij. Vanwege de gewijzigde strategie is besloten om het cruiseschip Empress vanaf februari 2016 in de vloot van Royal Caribbean onder te brengen. Na een uitgebreide droogdok gaat het verder onder de naam Empress of the Seas. De Monarch wordt naar Europa gerepositioneerd en neemt de voormalige routes over van de Empress, de Noorse fjorden en de Oostzee.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!