Cruisereiziger
Bestemmingen

Dock-C organiseert Alaska informatiemiddag op 7 november 2015

Dock-C AlaskaCruisespecialist Dock-C presenteert op zaterdag 7 november 2015 een speciale informatiemiddag over de cruisebestemming Alaska. Je hoort er alles over de verschillende cruises, cruisetours en combinaties met landarrangementen en treinreizen. Dock-C gaat bovendien in op enkele specifieke cruises en cruisetours, zoals een Nederlands begeleide cruisetour met de Holland America Line of een cruisetour met Oceania Cruises en de bekende treinreis Rocky Mountaineer. Deze wordt wereldwijd gezien als één van de top vijf treinreizen ter wereld.

Bij de bijeenkomst kunnen bezoekers vragen stellen aan de cruisespecialisten van Dock-C en krijg je persoonlijk advies.

De informatiemiddag is gratis toegankelijk op 7 november 2015 in Leusden. De middag start om 14:00 (ontvangst vanaf 13:30 uur) met een presentatie. Na 15:30 uur is er ruimte voor persoonlijk advies. Meld je aan via info@dockc.nl of 033-4621200  voor een bevestiging en routebeschrijving.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger