Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Video: Spectaculair welkom Golden Princess in Melbourne

Het cruiseschip Golden Princess werd afgelopen vrijdag op een heel bijzondere manier welkom geheten in de haven van Melbourne. Twee helikopters met twee enorme gouden vlaggen met de tekst ‘Melbourne welcomes’ ‘Golden Princess’ begeleidden het schip van Princess Cruises (108.000 brutoton) bij haar ‘maiden call’ in haar nieuwe thuishaven. De Golden Princess is het grootste cruiseschip (2.600 passagiers) ooit dat de komende vijf maanden vanuit Melbourne gaat varen. Het is het eerste schip in de vloot van Princess Cruises met menu’s met gerechten van de beroemde Australische kok Curtis Stone, die geboren is in Melbourne.

Zie onder een video van de spectaculaire entree van de Golden Princess in Melbourne:

Golden Princess 1 Minute Hype from Nick Sullivan on Vimeo.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger