Carnival Cruise Line brengt Carnival Miracle en Carnival Splendor naar Azië

CarnivalSplendorCarnival Cruise Line gaat twee van haar schepen positioneren in het populaire bestemmingsgebied Azië. In 2017 zal de Carnival Miracle starten en in 2018 de Canrival Splendor. Beide schepen zullen dan een jaar lang varen vanuit China.  “Carnival is ‘s werelds populairste cruise rederij en onze stijl trekt gasten van allerlei leeftijden aan en in het bijzonder families,” zegt Christine Duffy, directeur van Carnival Cruise Line.  “We trekken meer dan 4,5 miljoen gasten per jaar waarvan meer dan 700.000 kinderen. Families met meerdere generaties, kiezen om hun cruisevakantie bij Carnival door te brengen. Meer dan enige andere rederij. We kijken ernaar uit om onze populaire cruise ervaring te gaan delen met de Chinese markt.” Specifeke details over de routes van beide schepen worden later bekend gemaakt worden.

De Carnival Miracle (2004) is een middelgroot schip voor maximaal 2124 gasten en ruim 60% van de hutten bevat een balkon. Het cruiseschip biedt onder andere een overdekt zwembad en veel ruimte, ook bij slecht weer. Eerder dit jaar kreeg het schip een renovatie waarbij de RedFrogPub met een Caribbische sfeer werd toegevoegd. Voor families is een groot waterpark aanwezig Voor het schip de Chinese markt betreedt, zullen het casino, de winkels en de dinermogelijkheden naar Chinese maatstaven worden aangepast. De Carnival Splendor  (2008) biedt plaats voor meer dan 3000 passagiers.

Carnival gaat samenwerken in China met zustermaatschappij Costa Asia waarin onder andere ook Costa en AIDA Cruises deelnemen. Daarnaast gaan vele andere cruisemaatschappijen ook een of meerdere cruiseschepen in Azië positioneren zoals MSC Cruises’ MSC Lirica, Norwegian Star, Celebrity Constellation en Celebrity MillenniumDiamond Princess en een aantal schepen van Royal Caribbean, zoals bijvoorbeeld Quantum of the Seas en Voyager of the Seas.

Cruises van Carnival zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!