Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Nieuwe impressies van buitenkant Seabourn Encore

Seabourn Encore1Luxe cruiserederij Seabourn heeft meer impressies vrijgegeven van de buitenkant van haar nieuwe cruiseschip Seabourn Encore dat momenteel wordt gebouwd in Fincantieri. Ze zijn gepubliceerd op de speciale microsite: http://encore.seabourn.com. Eerder toonde het al foto’s van de 300 luxe suites aan boord, het theater Grand Salon en de lounge The Club, ontworpen door de bekende architect Adam D. Tihany.

“Het is heel spannend om te zien en met elkaar te delen hoe Seabourn Encore langzamerhand concreet vorm krijgt. Nieuwe beelden van de buitenkant van het schip zijn nu op de speciale microsite over het schip gepost. Ze laten Seabourns nieuwkomer zien in perspectief en maken duidelijk dat dit een nieuwe mijlpaal wordt in de geschiedenis van kleine cruiseschepen,” aldus John Delaney, Senior Vice President, Marketing & Sales bij Seabourn.

Seabourn Encore (40.350 brutoton) zal in december 2016 gereed zijn. Het zal, net als haar toekomstige zusterschip Seabourn Ovation (voorjaar 2018), voortborduren op het succes van de huidige cruiseschepen uit de Odyssey-klasse. Ze worden uitgerust met een extra dek en nieuwe openbare ruimtes. Ze kunnen 604 gasten herbergen en elke suite is voorzien van een eigen veranda.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger