Vijflanden Golf & Cruise toernooi op AIDAprima in 2016/2017

oostende2
Oostende – Royal Oostend Golf Club

Cruisereisbureau Cruise Vertrekpunt op het SS Rotterdam biedt op de gloednieuwe AIDaprima vanaf mei 2016 een vijflanden Golf & Cruise toernooi aan. Het toernooi start met een speelronde in Rotterdam waarna de cruise op de AIDAprima van start gaat. Achtereenvolgens worden er rondes gespeeld in Duitsland (Hamburg – Am Hockenberg), Engeland (Southampton – City Golf Course), Frankrijk (Le Havre – Golf du Havre) en België (Oostende – Royal Oostend Golf Club).

De AIDAprima wordt het grootste schip van AIDA Cruises met plek voor ruim 3250 passagiers. Nieuw op dit cruiseschip is onder andere de beachclub met een UV-doorlatend dak dat ’s avonds dient als sterrenhemel. Het hele jaar door is het zomer in deze beachclub. Sportievelingen leven zich uit op het activiteitendek met een klimparcours. Ontspannen kan in de prachtige spa. De AIDAprima biedt allerlei soorten hutten zoals een binnenhut of een Lanai balkonhut met een eigen wintertuin.

Het vijflanden Golf & Cruise toernooi kan geboekt worden bij minimaal 12 personen vanaf 12 mei 2016 tot en met 24 april 2017. Elke donderdag vertrekt de AIDAprima vanuit Rotterdam. Inbegrepen in de prijs zijn transfers van en naar de golfbanen, starttijden en de accommodatie op de nieuwe AIDAprima. Fooien, havengelden en tafeldrankjes zijn inbegrepen op de AIDAprima. Deze cruise is beschikbaar vanaf 995 euro (bij minimaal 12 personen). Bekijk voor meer informatie de digitale brochure:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.