Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenReisbureau

Cruise Travel Beurs in Amersfoort groot succes

cruisetravellogoAfgelopen weekend heeft Cruise Travel, voor het eerst sinds 3 jaar, weer een eigen cruisebeurs georganiseerd. Op 31 oktober en 1 november stond Leerhotel Het Klooster te Amersfoort volledig in het teken van cruisereizen. Ruim 1.750 bezoekers vonden hun weg naar de gratis Cruise Travel Beurs.

“We wilden onze vaste klanten in de watten leggen, en tegelijk mensen die nog nooit hebben gecruised kennis laten maken met deze bijzondere vorm van reizen,” vertelt Eugene Westerink, managing director van Cruise Travel. “Alles over cruisen onder één sfeervol dak.” Leerhotel Het Klooster bleek hiervoor een prachtige locatie en bood ruimschoots plaats aan stands van alle deelnemende rederijen.

Bezoekers konden op de beurs kennismaken met fanatieke cruisegangers die in sommige gevallen al de hele wereld zijn overgevaren. Daarnaast werden beide dagen tientallen presentaties gehouden over innovatieve nieuwe schepen, inspirerende bestemmingen en thema’s zoals bijvoorbeeld cruisen met kinderen. Er waren speciale beursaanbiedingen die uiteraard direct geboekt konden worden. Westerink vervolgt: “De presentatiezalen en het boekingscentrum zaten vrijwel continu vol. Er was duidelijk veel behoefte aan informatie en inspiratie.” Ook bezoekers en deelnemende rederijen waren na afloop van de beurs erg enthousiast.

Nieuwe website
Vlak voor de beurs van start ging, heeft Cruise Travel haar nieuwe website gelanceerd. Reisaanbod en cruisebeleving staan daarop centraal. “De website hebben we volledig met interne expertise gerealiseerd. Dat is uniek in de reisbranche en iets waar we enorm trots op zijn,” besluit Westerink.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)