Seven Seas Explorer te water gelaten in Genua

Foto Regent Seven Seas Cruises
Foto Regent Seven Seas Cruises

Vrijdag is op de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri in Genua de Seven Seas Explorer te water gelaten. Het is eerste cruiseschip van de ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises dat wordt gebouwd bij de Italiaanse bouwer. De ceremonie werd bijgewoond door Robin Lindsay, Executive Vice President of Vessel Operations van Norwegian Cruise Line Holding, en Raffaele Davassi, Directeur van de scheepswerf. Antonia Ronchi, een medewerker van Fincantieri, fungeerde als doopmoeder van de tewaterlating. Er wordt nu een start gemaakt met de inrichting van ‘het meest luxueuze cruiseschip ooit’. Oplevering staat gepland in de zomer van 2016. De Seven Seas Explorer (56.000 brutoton) wordt het vlaggenschip van de rederij. Het wordt 223 meter lang en kan 750 passagiers onderbrengen in 377 ruime suites.

Klik hier voor exclusieve beelden die Cruisereiziger eind augustus maakte van de toekomstige suites op de Seven Seas Explorer.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!