Cruisereiziger
CruisemaatschappijOntspanningWinkels

AIDA en Costa Cruises lanceren 3D souvenir

Kap_David_Adrian_3D_ScannerAIDA Cruises en Costa Cruises bieden een uniek nieuw souvenir aan: een 3D beeldje. Costa Cruises heeft op de Costa Diadema een 3D studio gebouwd waar gasten in enkele minuten gescand worden. Elk detail van je figuur, inclusief je haardracht, wordt hierin meegenomen. Vervolgens kan je verder gaan genieten van je vakantie. De gegevens worden aan land, in Spanje, verwerkt tot een mooi beeldje. Je souvenir wordt direct naar je huisadres gestuurd. Het beeldje is in verschillende maten verkrijgbaar: 13 cm, 15 cm, 17 cm, 19 cm of 21 cm). De prijs start bij €89 exclusief verzendkosten.

General_Manager_Hendrik_van_Dillen (1)AIDA Cruises biedt de 3D scanner aan op de AIDAbella. Bij de fotoshop wordt de scan gemaakt waarna ook dit beeldje aan land, in het Duitse Berlijn, wordt samengesteld. Bij AIDA zijn verschillende hoogten bestelbaar, tot 35 cm groot. De basisprijs is €99. Bij AIDA is het mogelijk om je sessie vooraf te boeken op My AIDA.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger