Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Senior staf officieren van Koningsdam bekendgemaakt

FotorCreatedAl eerder maakte de HAL bekend dat kapitein Emiel de Vries aan het roer komt de staan van de nieuwe Koningsdam. Wanneer de Koningsdam in de vaart komt, zullen naast kapitein Emiel de Vries, hotel director Stan Kuppens, chief engineer Willem Zuidema, staf kapitein Kevin Beirnaert en als Environmental & Health officier Martijn van Dam worden aangesteld. Samen hebben zij meer dan 95 jaar ervaring.

“Holland America Line heeft enorm veel getalenteerd en gekwalificeerd personeel, en daarom zijn we verheugd dat Stan, Willem, Kevin en Martijn samen met kapitein Emiel de Vries aan het hoofd staan van de teams aan boord die de Koningsdam gaan lanceren,” zegt Orlando Ashford, directeur van Holland America Line. “Met hun kennis, ervaring en vele jaren toewijding aan de HAL, zijn deze senior staf officieren op de juiste plek om het schip een succesvolle toevoeging aan de vloot te laten zijn.”

Lees hier meer over de Koningsdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger