Senior staf officieren van Koningsdam bekendgemaakt

FotorCreatedAl eerder maakte de HAL bekend dat kapitein Emiel de Vries aan het roer komt de staan van de nieuwe Koningsdam. Wanneer de Koningsdam in de vaart komt, zullen naast kapitein Emiel de Vries, hotel director Stan Kuppens, chief engineer Willem Zuidema, staf kapitein Kevin Beirnaert en als Environmental & Health officier Martijn van Dam worden aangesteld. Samen hebben zij meer dan 95 jaar ervaring.

“Holland America Line heeft enorm veel getalenteerd en gekwalificeerd personeel, en daarom zijn we verheugd dat Stan, Willem, Kevin en Martijn samen met kapitein Emiel de Vries aan het hoofd staan van de teams aan boord die de Koningsdam gaan lanceren,” zegt Orlando Ashford, directeur van Holland America Line. “Met hun kennis, ervaring en vele jaren toewijding aan de HAL, zijn deze senior staf officieren op de juiste plek om het schip een succesvolle toevoeging aan de vloot te laten zijn.”

Lees hier meer over de Koningsdam.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.