AIDAbella vanaf 2017 een jaar lang vanuit China

AIDAbella - Fotocredit: bscmedia
AIDAbella – Fotocredit: bscmedia

De AIDAbella wordt het eerste schip van AIDA Cruises die vanaf 2017 het hele jaar door vanuit China, Shanghai, gaat varen. AIDA gaat het aanbod op de AIDAbella wel aanpassen naar de Chinese markt.

“De kern van ons AIDA product blijft hetzelfde. We hebben gekeken waar er raakvlakken zijn met de Aziatische gast en Duitsland. Waar liggen de culturele verschillen en wat verbindt elkaar? Doordat AIDA onderdeel is van de Costa Groep helpen de collega’s ons met deze kennis, vooral in de bedrijfsvoering op het schip en personeelszaken”, zo vertelt Felix Eichhorn, directeur van AIDA Cruises.

De AIDAbella (2008) wordt begin 2017 eerst in een dok voorbereid op het Aziatische jaar. Het schip bevat het bekende theatrium en heeft zeven restaurants.

Verdere details worden op een later moment bekendgemaakt.

Cruises van AIDAbella zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)