Musical Grease en Jamie’s Italian op Harmony of the Seas

Jamie's Italian
Jamie’s Italian

De musical Grease wordt de hoofdattractie in het theater van het nieuwe cruiseschip van Royal Caribbean, Harmony of the Seas. De rederij houdt momenteel audities voor zangers en dansers voor deze productie. Het zal niet het enige theaterstuk zijn aan boord van toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, dat in de lente van 2016 in de vaart komt. Ook de musical ‘COLUMBUS The Musical’ staat gepland. Eerder maakten al andere bekende Broadway-musicals hun debuut op cruiseschepen van Royal Caribbean zoals Hairspray, Chicago: The Musical, Saturday Night Fever, CATS en Mamma Mia.

Royal Caribbean maakte verder bekend dat het restaurant Jamie’s Italian een plek gaat krijgen op de Harmony of the Seas. De populaire trattoria, die debuteerde op de Quantum of the Seas, vervangt Giovanni’s Table.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.