Cruisereiziger
Renovatie

Begin volgend jaar start renovatieprogramma schepen Hurtigruten

MS Polarlys
MS Polarlys

Onder de titel ‘New Artic Interior’ start Hurtigruten begin volgend jaar een uitgebreid renovatieprogramma voor de schepen in haar vloot. In de eerste fase worden vier Noorse kustschepen onder handen genomen. Aanvullend zal ook in de lente van 2016 het nieuwe expeditieschip, MS Spitsbergen, van binnen volledig worden vernieuwd en klaargemaakt om te cruisen in extreme weersomstandigheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de Noorse scheepswerf Fosen Yard.

De MS Polarlys is het eerste schip dat in 22 dagen een upgrade krijgt, van 11 januari 2016 tot 2 februari 2016. Daarna volgen MS Kong Harald (16 januari 2016 – 7 februari 2016), MS Nordkapp (26 maart 2016 – 19 april 2016) en MS Nordnorge (28 oktober 2016 – 18 november 2016). De interieur en meubels van de jaren ’90 wordt vervangen naar een modern Scandinavisch interieur gebaseerd op de kleuren van de kust en de zee en met natuurlijke materialen. Alle gemeenschappelijke ruimtes van de schepen worden gewijzigd d.w.z. de receptie, cafe’s, bistro en restaurants.

Bekijk alle Hurtigruten cruises bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Norske

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!