Doop Norwegian Escape maandag live via Periscope

Doop Norwegian EscapeMaandag vindt in Miami de doop plaats van het cruiseschip Norwegian Escape van Norwegian Cruise Line. De doopceremonie zal live worden uitgezonden via de app Periscope @CruiseNorwegian. De feestelijkheden starten om 14:30 uur lokale tijd (20:30 uur Nederlandse tijd).

Zanger Armando Christian Perez, beter bekend onder de naam Pitbull, zal fungeren als doopvader. Hij zal tevens een optreden geven, net als enkele andere sterren. De Norwegian Escape is het grootste schip ooit dat het hele jaar door haar thuishaven krijgt in Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.