Doop Norwegian Escape maandag live via Periscope

Doop Norwegian EscapeMaandag vindt in Miami de doop plaats van het cruiseschip Norwegian Escape van Norwegian Cruise Line. De doopceremonie zal live worden uitgezonden via de app Periscope @CruiseNorwegian. De feestelijkheden starten om 14:30 uur lokale tijd (20:30 uur Nederlandse tijd).

Zanger Armando Christian Perez, beter bekend onder de naam Pitbull, zal fungeren als doopvader. Hij zal tevens een optreden geven, net als enkele andere sterren. De Norwegian Escape is het grootste schip ooit dat het hele jaar door haar thuishaven krijgt in Miami.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.