Cruisereiziger
OntspanningShows

MSC Cruises gaat samenwerking aan met Cirque du Soleil

PressItemLogo_ID8505MSC Cruises heeft maandag bekend gemaakt een langdurige samenwerking aan te gaan met Cirque du Soleil. De gloednieuwe Cirque du Soleil shows zullen exclusief gecreëerd worden voor gasten van de nieuwe MSC Meraviglia-generatie schepen. Baanbrekend entertainment en de mogelijkheid tot dineren in samenwerking ontworpen door MSC Cruises en Cirque du Soleil. Hiervoor worden aan boord een volledig op maat gemaakte, nieuwe, diner- en entertainmentmogelijkheid gebouwd welke zal behoren tot de eerste in zijn soort op zee. Zo kunnen gasten van MSC Cruises  de shows beleven terwijl zij genieten van een culinaire MSC ervaring.  De 1000m² Aft Lounge, met 450 zitplaatsen,  beschikt over 200 zitplaatsen voor gasten welke willen dineren of een drankje kunnen nuttigen voordat de show begint. De artiesten van Cirque du Soleil zullen zes avonden per week twee shows per avond geven aan boord van de vier nieuwe Meraviglia-generatie schepen. De eerste in deze generatie- MSC Meraviglia (167.600 brutoton, 5.700 passagiers) –  zal in juni 2017 in de vaart worden genomen.

Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises geeft aan: ‘MSC Cruises is een bedrijf wat bouwt aan innovatie, van unieke prototype schepen tot de ervaringen aan boord welke wij zelf bedenken en creëren.’ Hij voegt toe:  ‘Samen met onze nieuwe partner van wereldklasse, Cirque du Soleil, ontwerpen wij een totaal nieuwe, live entertainment ervaring voor onze gasten. Een originele show in een nieuwe diner- en entertainmentmogelijkheid op een schip wat wij zelf hebben ontworpen tot in elk detail. Dit is het streven naar innovatie en de visie en de creativiteit dat alleen een familiebedrijf, zoals MSC Cruises, kan toepassen.’

Yasmine Khalil, President 45 DEGREES, het bedrijf voor de speciale projecten van Cirque du Soleil: ‘In MSC Cruises hebben wij een partner voor de lange termijn gevonden met een duidelijke visie op trends in de cruise-industrie en een sterk verlangen om marktleider te worden op het gebied van entertainment aan boord. Dit is wat Cirque du Soleil inspireerde en ons een grote creatieve uitdaging gaf die nodig is voor elke nieuwe relatie en elk nieuw project.’

De samenwerking is bekend gemaakt in Barcelona, Spanje aan boord van de MSC Fantasia, het vlaggenschip tijdens All Stars of the Sea – het jaarlijkse evenement waarbij partners uit de hele wereld zich verzamelen en de best presterende partners worden beloond – ten overstaan van meer dan 1800 reisagenten komende vanuit meer dan 150 landen en diverse media.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger