Cruisereiziger
Eten en drinken

Celebrity Cruises introduceert Evening Chic

Celebrity DiningDinsdag heeft Celebrity Cruises bekendgemaakt dat zij een wijziging doorvoert in haar beleid ten aanzien van de zogenaamde ‘formele avonden’. De formele avonden worden vervangen door ‘Evening Chic’. Voor de overige avonden blijft het kledingadvies als altijd, te weten netjes maar elegant en comfortabel.

Tijdens de Evening Chic avonden hebben gasten de mogelijkheid om te schitteren in een chique outfit, die kan variëren van een cocktail jurk tot een rok, broek of designer jeans met een elegante top voor de dames en een broek, designer jeans met of zonder blazer en een shirt met mouwen of overhemd voor de heren.

Mensen die er de voorkeur aan geven om zich formeel te kleden in gala jurk en tuxedo, hebben hiervoor tijdens de Evening Chic avonden natuurlijk volop de mogelijkheid toe.

Tijdens korte cruises tot 6 nachten vindt er 1 Evening Chic plaats en 2 tijdens alle langere cruises. Het concept wordt uitgerold op afvaarten met vertrek vanaf december 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger