Celebrity Cruises introduceert Evening Chic

Celebrity DiningDinsdag heeft Celebrity Cruises bekendgemaakt dat zij een wijziging doorvoert in haar beleid ten aanzien van de zogenaamde ‘formele avonden’. De formele avonden worden vervangen door ‘Evening Chic’. Voor de overige avonden blijft het kledingadvies als altijd, te weten netjes maar elegant en comfortabel.

Tijdens de Evening Chic avonden hebben gasten de mogelijkheid om te schitteren in een chique outfit, die kan variëren van een cocktail jurk tot een rok, broek of designer jeans met een elegante top voor de dames en een broek, designer jeans met of zonder blazer en een shirt met mouwen of overhemd voor de heren.

Mensen die er de voorkeur aan geven om zich formeel te kleden in gala jurk en tuxedo, hebben hiervoor tijdens de Evening Chic avonden natuurlijk volop de mogelijkheid toe.

Tijdens korte cruises tot 6 nachten vindt er 1 Evening Chic plaats en 2 tijdens alle langere cruises. Het concept wordt uitgerold op afvaarten met vertrek vanaf december 2015.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​