Norwegian Escape feestelijk gedoopt in Miami

norwegian escape2De Norwegian Escape, het grootste schip van Norwegian Cruise Line, is maandag gedoopt in een Miami. Artiest Pitbull die ook als peetvader dient van het schip, verraste fans en VIPs op een concert aan de kade met op de achtergrond de beschilderde boeg ontworpen door Guy Harvey.

De directeur van Norwegian Cruise Line Holding, Frank Del Rio trapte de festiviteiten die een hele avond duurden, af. Zo was er een surprise-act van acrobaten op trampolines en werden er voorproefjes getoond van de Broadway shows ‘After Midnight’ en ‘Million Dollar Quartet’.

“Norwegian Escape betekent een ware evolutie van ons merk, ” zegt Andy Stuart, Norwegian Cruise Line’s directeur,. President. “Ze biedt niet alleen top entertainment, top dineermogelijheden en luxe accommodatie die de nieuwe standaard in onze vloot gaat worden, maar de Norwegian Escape is ook het voorbeeld van het aanbieden van vrijheid en flexibilteit voor onze gasten.”

Cruises op de Norwegian Escape zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.