Perfecte score voor AIDAdiva bij hygiëne-inspectie

Op 3 november 2015 heeft de AIDAdiva een perfecte score van 100% behaald tijdens een hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

De AIDAdiva lag op dat moment in Amerikaanse wateren, in Baltimore, en bereikte de hoogste score voor het onaangekondigde bezoek. Zo worden onder andere de hygiëne in de keuken en restaurants bekeken, de opslag van voedingsmiddelen, waterkwaliteit en de documentatie daaromtrent. Het cruiseschip is bezig aan een 14 daagse reis vanaf New York naar het Caribisch gebied. Tussen november 2015 en maart 2016 vaart de AIDAdiva 14 daagse cruises in de Caribbean. Start en eindhaven zijn of La Romana in de Dominicaanse Republiek of Bridgetown op Barbados.

Cruises op de AIDAdiva zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)