Princess Cruises introduceert ‘The Salty Dog’ Gastropub en nieuw whiskey aanbod

The-Ernesto
Ernesto Burger

Princess Cruises heeft op de Crown Princess de Salty Dog Gastropub geopend waar kleine gerechten met bijpassende bieren, cocktails en wijnen geserveerd worden. Het menu, inclusief een speciale hamburger, is ontwikkeld in samenwerking met Ernesto Uchimura, de voormalige chef van Umami Burger en huidige chef van Plan Check Kitchen + Bar in Los Angeles. Hij won onlangs de prijs Chef van het Jaar van het Los Angeles Magazine.

Elke avond wordt het speciale menu in de Wheelhouse Bar opgediend met live entertainment. Gasten hebben de keuze uit drie kleine gerechten die geïnspireerd zijn op de klassieke pub gerechten. Zo staan onder andere varkenswang met bier, pittige spareribs of een kaasmacaroni met kreeft. Het signature gerecht is de “Ernesto” burger van chef Uchimura.

Aanvullend op de Salty Dog Gastropub, wordt ook in de Wheelhouse Bar een internationale whiskey bar geopend met de beste Schotse whisky’s, Amerikaanse Bourbons en andere internationale whiskeys uit Japan, Ierland en Australië. Op de kaart staan Johnny Walker Blue, Bakery Hill Classic (Australië), Connemara Whiskey Irish Cask (Ierland) en Hakushu 12 jaar (Japan).

De Gastropub is net gelanceerd op de Crown Princess en wordt halverwege december ook op de Emerald Princess en de Ruby Princess uitgerold. Voor de Gastropub menu wordt een toeslag van 19$ gerekend. De whiskey bar wordt de komende maanden op de Dawn Princess, Sea Princess, Diamond Princess en Golden Princess geïntroduceerd. De rest van de vloot (behalve op het kleinste cruiseschip de Pacific Princess) volgt voor de zomer van 2016.

Cruises op bijvoorbeeld de Crown Princess zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)