Noordam geëvacueerd aan kade in Melbourne

Noordam
Noordam in Europa (Katakolon)

Passagiers van het MS Noordam zijn vandaag geëvacueerd aan de kade van de Australische stad Melbourne. Een (bom) speurhond sloeg aan bij een pallet met tomaten. Daarom werd geen risico genomen en moesten rond kwart over 12 in de middag de nog aanwezige passagiers van de Noordam en een veerboot die daar ook lag, geëvacueerd worden. De Noordam kwam op vrijdagmorgen binnen waarna uiteraard een groot aantal passagiers op excursie ging.

Vier uur later werd het sein veilig gegeven. Uiteindelijk werd niets verdachts gevonden. Passagiers werden opgevangen bij een nabijgelegen restaurant. Het schip is momenteel onderweg op een 14-daagse cruise in Nieuw-Zeeland en Australië. De cruise begon op 8 november in Auckland (Nieuw Zeeland) en zal overmorgen op 22 november in Sydney eindigen zoals gepland. De Noordam vertrok wel later dan de geplande 17:30 uur. Melbourne was de laatste haven die het schip in de route aandeed.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)