Video: Nieuwe ervaringen aan boord van gerenoveerde Disney Dream

De Disney Dream is terug van een renovatie die het in oktober onderging in Freeport op de Bahama’s. Het cruiseschip van Disney Cruise Line, een van de twee grootste in de vloot, heeft enkele nieuwe voorzieningen voor jong en oud. De kinderen zullen volop aan hun trekken komen o.a. in de twee nieuwe interactieve speelruimtes waarvan eentje gewijd is aan Star Wars en eentje aan Disney Infinity. Volwassenen genieten van een eigen zwembad met een nieuwe waterval.

Zie onderstaande video voor alle vernieuwingen aan boord van de Disney Dream:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.