Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Costa Cruises start met nieuwe routes Costa Victoria in Japan

Costa Victoria
Costa Victoria

Costa Cruises heeft tijdens de opening van een nieuw kantoor in Japan laten weten dat het in 2016 start met 10 nieuwe 6-daagse routes vanuit Japan. Van juli 2016 tot september 2016 zal het cruiseschip Costa Victoria diverse Japanse haven aandoen waaronder Fukuoka, Maizura, Kanazawa en Matsue. In de eerste 3 havens kan zowel worden ingescheept als ontscheept. Tevens wordt het Zuid-Koreaanse Busan aangedaan. De reizen zijn speciaal samengesteld voor Japanse families. Ze vallen dan ook midden in de (school)vakanties. De activiteiten en entertainment worden ingericht op kinderen van 3 tot 17 jaar. Kinderen onder 13 jaar cruisen gratis mee met hun ouders.

De Italiaanse rederij investeerde twee jaar geleden 18 miljoen dollar in het opknappen van de Costa Victoria (1996, 75.200 brutoton), die al enige jaren in Azië actief is. Het ontwerp, design en kleurenpallet zijn afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de Aziatische markt. Daarbij staat vooral de populaire Italiaanse mode centraal. Ook biedt de Costa Victoria meer dan voorheen een authentieke Italiaanse keuken zoals in het buffetrestaurant, in het Pizza & Pasta gedeelte en het middernachtsbuffet.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger