Cruisereiziger
Winkels

Tiffany & Co. Introduceert haar eerste boetiek op zee aan boord van Royal Caribbean

Central Park Oasis of the SeasTiffany & Co., een Amerikaans sieradenmerk, heeft vandaag bekend gemaakt dat zij op 21 november 2015 haar eerste boetiek op zee gaat openen aan boord van Oasis of the Seas.
Net zoals de flag-ship winkel op Fifth Avenue grenzend aan Central Park in New York zal deze boetiek geopend worden in Central Park.

“We zijn verheugd dat Royal Caribbean gasten de mogelijkheid krijgen om de legendarische Tiffany collecties te ontdekken. Voor meer dan 178 jaar hebben wij de meest romantische liefdesverhalen kunnen creëren, Oasis of the Seas biedt een unieke en memorabele setting om hiermee verder te gaan. De boetiek zal circa 82 m2 groot worden en voorzien zijn van de mooiste materialen zoals marmer, walnoten panelen en fluwelen gordijnen, de Tiffany geschiedenis is een constante factor van inspiratie en uiteraard zal de sterke connectie met de glamour van New York City terug te vinden zijn in deze boetiek” aldus Luciano Rodembusch, Vice President van Tiffany & Co. Latijns-Amerika.

“Niets is te vergelijken met de Oasis Class cruise ervaring”, vervolgt Mark Tamis, Senior Vice President, Hotel Operations van Royal Caribbean. “Tiffany & Co. is een wereldwijd onderscheidend merk en door een boetiek aan boord te mogen hebben bieden wij onze gasten een aan boord ervaring van hoog niveau, van het verrassen van je geliefde tot het ten huwelijk vragen met een gepaste verlovingsring, er zijn geen betere manieren om het een cruise te laten worden die je nooit zult vergeten.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)